I det siste:::

Har har ikke hatt Internett på 4 dager. Vært i Xi'an og er nå på flyplassen på vei til vårt tredje reisemål: Guilin. I det siste har vi vært på museummer( kos skrives det?) vi har vært å sitt terrcktta figurene. Veldig spennende å høre om men veldig kjedelig og varmt å hørra på ! Vi har spiste mye kinesisk mat som feks dumblings, nudler og eg e en mester med Kina pinner!!! Vi har også prøvd 5 forskjellige typer te! Vi har også vært mye på Starbucks!Før vi tok natt toget på søndag var familien vår familien engesbak til den forbudte by. Koselig men jækli mange folk. Toget vi tok skulle vær første klasse: my ass!!!! Alle lugarden// rommå var like..
På mandag var vi på show . Var veldig spennende! De var fine og nydelge!! Nå skal vi til Guilin og se "sukkertoppene" Blir kult. Jeg og Hedda gleder oss skikkelig mye til hainan, Kinas Hawaii!!!!!

Klarer jeg ikke å blogge pgr av nett, gå inn på kina2011.blogg.no eller firesmaakinesere.blogg.no! Og foresten : GRATULASJON Til VERDENS BESTE jente: CATHY!!!! gratis med dagen snuppå!

-Siljee

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar