happy!

Sweet 16!

Hei!

I dag er jeg endelig 16 år ! Wihuuu!! Any way!

På torsdag feiret jeg og Cathy bursdagen vår med jentene og det var kjempe kjekt! Var våkne til 06.00! SKal legge ut bilder når jeg har fått orden i MacBooken! HAR FÅTT MACBOOK PRO! ♥♥

 


Meg og Katha (kathaaw.blogg.no)


 

Vi snakkes!

Siljee

Driving

Hei!

I dag kjørte vi bil til en Strand! Ble mye snorkling. Knall bra

Nydelig utsikt!

Siljee

Last night

Hei!

Bilder fra i går kveld, fikk ikke vist de!

Vi snakkes i kveld!


Silje

Fortsetter

Hei!
I dag var en fantastisk dag! Slakket på stranda og sol meg! Flinke meg som er solbrent etter første dag! Hohoho!
Nå skal vi ut å spise, kanskje det blir antrekk bilder senere. Har ikke veldig spesielt antrekk på nå som jeg hadde tenkt....

Bilder fra dagen:

Vi tok en joggetur tidlig i dag kl 8 som er 7 for Norge! Så var dt bading i bassenget!

Utsiden av leiligheten:

Lovley!

xoxo!

Gyros evening

Hei igjen!
Nå har vi vært ute å spist gyros, Hellas hovedrett. Kjempe godt! Så ble det litt handling osv! I morgen er det opp halv 8 for å jogge, så et morgen bad i det fine bassenget!

Bilder fra aften:

Ligner vi?

I morgen skal jeg se om jeg for til ordentlige antrekk bilder med ordentlig kamera!

xoxo

Hellas!

Hei!
Nå e eg i Hellas! Har flydd tre fly i dag. Mye flytting og nå er det fri! Blir mye blogging de dagene som komme nå, fordi vi har nett i legligheten men på fredag forflytte me oss!

Me reise med en annen familie. Her ser du Marie!

Ready for tha beach ! To timer på stranda,lite men godt!

Gjengen

Blogges senere!

xoxo

I miss the heat!

Hei!
I dag har det ikke skjedd noe spess. Men i morgen, da får vi vite hva vi kommer opp i skriftelig. Please ikke matte! Det er så typisk at jeg kommer opp i det. Arghh.  Anyway, her i Stavanger, er det trist og gråt. Og kaldt! I dag måtte jeg dra frem vinterjakken igjen. Kjenner jeg savner varmen vi hadde får litt siden! OG jeg savner sommeren! BAre 5 og 1/2 uke igjen! YES!

Hellas 2012Hytta med Karen i fjor. Da var det varmt og det var ikke sommer en gang!

Detter er for to uke siden. Da var det strålende vær !

Nå stikker jeg snart på trening med Karen! Blir kjempe kos!

Vi snakkes!
Silje♥ 

Konfirmasjon

Hei! 

Nå har jeg vært hos Bjørk med Cathy. VI så Lizzie McQuire(?) hahahah. I dag var jeg i konf til Siri. Kjempe kos! Hyggelig familie og fine gutter. Hahaha!♥ Anyway her er noen bilder :Siri og hennes kompis Jørgen.

nydelige familien Kind

gratulerer søta mii!

Vi snakkes!
Silje♥
 

  

goodbyeee

Hei!

I dag har vært en grei dag. Kjedelig på skolen. Når jeg kom hjem så jeg litt 90210, så gikk jeg og mamma og handlet og tok sol. Brun og Bli vet du ! Så når vi kom hjem lagte vi Quessedillas(?) og så New Year´s Eve. Sykt bra feel-good film. Nå skal jeg ned til søte Karen med noen av de andre jentene! Ingenting er bedre en en kveld med gode venninner når du ikke er i helt topp humør!

 Vi snakkes!
Silje♥


 

overskrift ja?

Hei!
Ble ikke blogging i går, hadde det så travelt med å øve til dagens naturfag prøve! OG i går var virkelig ikke min dag, ikke så mye i dag heller. Har gjort ett eller annet med håna, den verker når jeg bruker den liksom. Og jeg har et myggstikk, synlige kviser, og munnsår! Leste på lommelegen.no at munnsår forårsakes av 1.influena 2.forkjølelse eller 3.stress. Det må jo vær den siste, har ikke vært sysk på lenge nå.. Men men, godt med helg! I kveld skal jeg kose meg med Kim, Bjørk og Cathy. Vi skal se på film og kose oss! (dette er tatt fra Karen sin istagram)

 

for dere som ikke har android eller apple telefon så kan du gå på nettet : http://instaprof.appspot.com/profile/saevarei det er min bruker. Her kan du se bildene jeg legger ut, og du kan søke etter andre folk!

 

Vi snakkeks!
Silje♥ 

 


Påskeharen

Hei!
Hahaha,se på klokka, uff og huff! Men var innpå telefonen nå og her funket nettet. Innderst i senge kroken! Nå har jeg kost meg på hyttå og i dag kom påske haren! Wii. Fikk en truse, 200kroner og en pose biler!

Sool!

Påskeeee!

Ble mobil blogging, glemte kort leseren hjemme, så kunne ikke legge inn bildene fra ferien(fra kameraet!)

Ha en flotte påske!

Vi snakkes!
Silje


sunglasses

Hei!

Nå er je på jørpeland hos Caroline ! Kjempe kos! Vi har laget blogg: tuppentoppen.blogg.no og vi har laget mat: sjekk instagram : saevarei ♥

Resten av denne uka er jeg på hytta, så kan ikke love at jeg blogger. Veldig dårlig nett! hvis jeg klarer kan det bli et mobil innlegg men de suger jo egentlig.. bildene er så små...


gammelt bilde

 

Vi snakkes!
Silje♥


Vær-svingninger

Hei!
I dag hadde jeg samfunnsfag prøve, gikk veldig bra tror jeg og håper jeg! Jeg fikk 5 på tysken! YES! Så når er jeg dritt lei av skole! Bare en dag igjen!  I påsken skal jeg vær hjemme og på hyttå. Skal da vær med Caroline. Gleder meg ! Gleder meg til påskeegg og sove lenge!!

Været her hjemme er i skikkelig humør svingninger. Det begynner med skikkelig tåke, så kommer solen på ettermiddagen og forsvinner igjen på kvelden. Sykt sjipt! 


Sånn ser det stort sett ut!

Vi snakkes!

Silje♥

Sunny dayy

Hei!
I dag er det soooool!! YES, endelig! og det er varmt! Gikk i bare trenings taits og en genser til trening i dag ! Nå gjør jeg lesker så skal jeg på besøk til mormor!

Vi snakkes!
Silje♥ 

The 80´s

Hei!
Jeg og Katharina hadde på oss dongrijakker idag og vi fant noen briller. Vi mente vi så litt åttitall ut. hehehhe. Tidsfordriv.. 
Nå er jeg skrubb sulten, så jeg må spise noe!!! Snart kommer søte  Karen, så kommer de andre. Det blir en koselig kveld!!

Vi snakkes!
Silje♥ 

sooooolHeii!
Sorry får blogging via iPad i går.. jeg klarte såklart å glemme kameraet hjemme. Jeg trodde jeg hadde så god tid i går. Men så ble klokken halv seks og vi skulle kjøre om 20 min og jeg hadde ikke kledd meg eller sminket meg. Men i går var en kjekk kveld. Kule bestemødre! Og det er alltid like godt å se Caroline igjen! Savner henne her hjemme!

Nå begynner endelig snøen å forsvinne, men når det regner og det slutter og regne blir snøen til is. Sykt glatt. I går skulle jeg springe å gi klem til Karen og så sklei jeg rett inn i armene hennes!  Gjett hva jeg gjør nå.. heheheh 90210♥ og litt lekser. Senere skal jeg på 500 kcal for første gang...gruer meg! Så kommer Marie + familie og vi skal planlegge Hellas! Gleder meg kjempe mye!

Vi snakkes!
-Siljee

hair cut

Hei!
Nå har jeg vært å kluppet meg og etterpå var jeg litt med Gina. Godt å se henne igjen! Uansett, håret mitt: sykt kort! Men likte det, eller ikke sånn som frisøren min fønte det.. Nå skal jeg og pappa lage kylling wraps og så skal jeg gjør lekser og se litt på.....wait for it.........90210♥

Vi snakkes!
-Siljee

my ring


øredobber//
TOPSHOP   ring//Ginatricot


Heii!
I dag var det onsdag..., gikk egentlig ganske fint.. Hadde ikke tysk idag så vi fikk gå hjem å jobbe. Wii. Nå øver jeg og senere skal jeg på traffikalt grunnkurs. I morgen skal jeg kluppe meg og vær med søskenbarnet mitt. Glede meg til å se tatoeringen hennes!Vi snakkes!
-Siljee

 

 

 

Jogge tur!

Hei!
Nå har jeg og mamma vært på jogge tur rundt jåttånuten. Friskt og herligt ! Når jeg jogger med mamma så er det ikke bare noe tull, det er liksom ordentlig. Hun "pusher" meg.. Så nå lager søte mamma Quesedilla(?) og jeg blogger og gjør lekser. Senere i dag skal jeg til Karen(skyhigt.blogg.no) å øve på tysken! Hater tysk, det er så merkelig!Go Kari Traa!Vi snakkes!
-Silje

Oyeah!

Nå sitter jeg på flyplassen! Gleder meg til å reise! Skal huske å blogge

Vi snakkes!
-Silje

litt jul

Heya! Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne å blogge igjen! Her er noen bilder fra julaften, 1.juledag og 2.juledag:


alle bildene kom ikke med-.-


God jul!


LOVE Silje

Jule ferie

Heya! I mårå e det juleferie, så jeg blogger ikke igjen før etter nyttår;-) jeg har ikke blogget i det siste heller...

I julen skal jeg: jobbe, stå på ski og slalom, feire julaften hos bestemor og bestefar, gå i kirka,åpne mange gaver,sove og feire nyttår me venner! See ya!

God jul!

Julehilsen fra Siljee

Stord

Nå e eg på Stord. Me har feiret bursdagen til min kjære Oldemor! Og i går kveld kom advntsnissen! Eg fikk et skrin og en sånnen bygge dame ting..

Nå ska me reisa heim!

LOVE Silje

Zumbaa
Heyya!

I dag ledet jeg, Cathy og Kim gymmen. Og vi hadde Zumba. Det var ganske morsomt , spessielt å se på guttene når vi skulle shake eller bevege hoftene! Det var aszm!

Nå ser jeg på GLEE, det e så fantastisk. Så skal jeg på jobb..... o god..

LOVE Siljee

Be happy,dont worry!

Nå er jeg hoss katha! Wihii, skikkelog koss!!!!<3
jeg tar mange bilder!!

LOVE Silje

hmmm??
heyya! how´s that from?:-D


LOVE Siljee

old times!


nei, det er ikke parykk!


oo, skinny<3

ginger


hahah! det var noen bilde fra the old days. Det nyeste bilde er tatt i 2010, da jeg gikk i 9ende;-)

LOVE SILJE

Hei Verden

Nå e me på hei verden aksjonen!

Love Silje

SMILE,Smile,smile!Love Siljee♥

gini bikini!

Nå har jeg nettopp komt heim fra søskenbarnet mitt: Gina<3 Nå skal jeg vær Katharina! see u!!

-Siljee