februar 2012

going out

Hei!
Nå stikker jeg til byen med søte Lina!

Btw: jeg blogger ikke før søndag eller amndag. Reiser til Sirdal med Katharinaa!

Vi snakkes!
-Silje

 

I det siste

Sorry får ingen blogging. Har bare slappet av og jeg skulle blogge,men pcen min klikke og imacen kan ikke laste opp bildene...idag var jeg på kvadrat! Kjøpte en ansikts krem,Glee sesong 2 og to BHer!

Vi snakkes!
-Silje

Jobb m Kim

Hei!
Nå er jeg og Kim på jobb! Skal jobbe til 01:00!

Oppvasken

Getting rich!

Luuu<3

De kjøper en bong for 25 så for de en drink!

Vi snakkes!

Stereo Hearts- Glee

HEi! 
På tirsdag var det valentines day og jeg satt inne å øvde på RLE prøve...tragisk... I går var jeg på sånn konf ting stort sett hele dagen.. I dag er det konf ting og øving til prøve! Nå slapper jeg litt av å ser valentines episoden av GLEE. Vi snakkes!
-Siljee
 

Antrekk++

Hei!
No blogging igår.. Øve til naturfagsprøve. Drid.. Så idag er det øving til RLE. Så nå spiser jeg arme riddere så skal jeg øve.


Her er et antekk :

Bukse//Rrimark Singlett//Cubus Jakke//Bikbok Skjerf//ZSTIL


Vi snakkes!
-Silje

sooooolHeii!
Sorry får blogging via iPad i går.. jeg klarte såklart å glemme kameraet hjemme. Jeg trodde jeg hadde så god tid i går. Men så ble klokken halv seks og vi skulle kjøre om 20 min og jeg hadde ikke kledd meg eller sminket meg. Men i går var en kjekk kveld. Kule bestemødre! Og det er alltid like godt å se Caroline igjen! Savner henne her hjemme!

Nå begynner endelig snøen å forsvinne, men når det regner og det slutter og regne blir snøen til is. Sykt glatt. I går skulle jeg springe å gi klem til Karen og så sklei jeg rett inn i armene hennes!  Gjett hva jeg gjør nå.. heheheh 90210♥ og litt lekser. Senere skal jeg på 500 kcal for første gang...gruer meg! Så kommer Marie + familie og vi skal planlegge Hellas! Gleder meg kjempe mye!

Vi snakkes!
-Siljee

Grannyparty

Hei!
Var ikke Karen en god bloggen! Nå sitter vi på båten og vi har vært i Caroline sin bursdag og det var koz! Den roligste bursdagen jeg er vært i...

Kim disse han... Jeg og Bjørk elsker han!

Cathy og Katha. Jeg og Cathy vant fruktkorg!

Kaien

Og båten!

Vi snakkes!
-Siljee

Heihå

Heei! Nå sitter vi på båten!! Jeg er Karen (skyhight.blogg.no) hehe. Vi drar til caroline!!! Høhøhhh nå stikket vi, sjallabais. Lina e kul btw

Denne hunden va søt

HADET SØTISERRRRRRRR<33333 pusspuss

hair cut

Hei!
Nå har jeg vært å kluppet meg og etterpå var jeg litt med Gina. Godt å se henne igjen! Uansett, håret mitt: sykt kort! Men likte det, eller ikke sånn som frisøren min fønte det.. Nå skal jeg og pappa lage kylling wraps og så skal jeg gjør lekser og se litt på.....wait for it.........90210♥

Vi snakkes!
-Siljee

my ring


øredobber//
TOPSHOP   ring//Ginatricot


Heii!
I dag var det onsdag..., gikk egentlig ganske fint.. Hadde ikke tysk idag så vi fikk gå hjem å jobbe. Wii. Nå øver jeg og senere skal jeg på traffikalt grunnkurs. I morgen skal jeg kluppe meg og vær med søskenbarnet mitt. Glede meg til å se tatoeringen hennes!Vi snakkes!
-Siljee

 

 

 

funfun!


 

Hei!
I dag har vært en ok dag. Nå sitter jeg å gjør norsken med Bjørk. Vi har det så kjekt at vi glemte vi hadde hvitløksbrød i ovnen.... ble litt svidd ja.. Vi så litt 90210♥, vi drakk smoothie, spiste druer og koste oss! Senere skal jeg gjøre tysk leksa med Kalli !


Vi snakkes!
-Silje 

SirdalBlir ikke blogging før søndag. Skal til Sirdal, så det er ikke nett der. Men kansje jeg, eller Katharina legger ut bilder på instagram. Meg: Saevarei Henne: Katha96

 

Vi snakkes!
-Silje

Whiskey

Hei!

Jeg vet jeg sa jeg skulle ha anbefaling eller antrekk. Jeg vet ikke om jeg for tid, men hvis jeg gjør blir det anbefaling! Nå er jeg hos Bjørk og vi gjør engelsk. Skal framføre i morgen.

Ovenfor ser du en sang-video av Jana Kramer. Hun er med i One Tree Hill!


meg og Bjørk elsker de som står her!


Vi snakkes!
-Silje

F** onsdager

Hei!
Som jeg helst sikkert har sagt før så er onsdag den verste dagen i uka! Hadde tysk prøve i dag, og holy smoke den var vanskelig! Får nok en dårlig karakter. Er så sjukt lei av å få firere, må få noen femmer også!

I dag, etter skolen jobber jeg, Kim, Bjørk og Cathy med engelsken. Englesk er det faget jeg er best i, så der må jeg klare det bra! I morgen blir det øving på engelsk og slapping av. Gleder meg til helg! Ski!


Vi snakkes!
-Silje