mars 2012

Blogger

Hei!
Nå skal jeg være med søtee Siri! Blogger senere om det!

Jeg liker mange blogger, men de to blogg jentene jeg synes har best klesstil er VOE og Marthe Borge! (bildene nedenfor er tatt fra bloggen deres)

Hva synes du?

Vi snakkes!
Silje

Vær-svingninger

Hei!
I dag hadde jeg samfunnsfag prøve, gikk veldig bra tror jeg og håper jeg! Jeg fikk 5 på tysken! YES! Så når er jeg dritt lei av skole! Bare en dag igjen!  I påsken skal jeg vær hjemme og på hyttå. Skal da vær med Caroline. Gleder meg ! Gleder meg til påskeegg og sove lenge!!

Været her hjemme er i skikkelig humør svingninger. Det begynner med skikkelig tåke, så kommer solen på ettermiddagen og forsvinner igjen på kvelden. Sykt sjipt! 


Sånn ser det stort sett ut!

Vi snakkes!

Silje♥

Instagram

Hei!
Ble ikke blogging i dag! Øvet til RLE prøve. Suger... I morgen blir det kansje blogging, men i morgen er det øving til tysk fremføring og samfunnsfagprøve. På onsdag er det øving til samfunn.. Stress uke! På torsdag blir det ordentlig blogging!

Jeg er snart ferdig med rommet. Er sånne små ting som mangler... Men når det er ferdig så skal jeg lage videoblogg om det!

Nedenfor ser du instagram bilder. Elsker instagram! Verdt å ha! Følg meg: saevarei

Linuxpinux er Lina sin instagram! Følg henne og sjekk bloggen hennes : linux.blogg.no

Her ser du at Jana Kramer følger meg på instagram! Sykt awesome! (for dere som ikke vett hvem hun er: hun spiller Alex Dupre i One Tree Hill ! )

Vi snakkes!
Silje

today

Hei!

Jeg har ikke blogget i helga.. reiste til Sirdal med familien. Prøvde å blogge, men det gikk ikke. Nettet på fjellet er ikke akkurat bra.. hehehe. Nå jobber jeg med tysken og ser litt ugly betty.

random bilde..

 

Vi snakkes!
Silje♥Sunny dayy

Hei!
I dag er det soooool!! YES, endelig! og det er varmt! Gikk i bare trenings taits og en genser til trening i dag ! Nå gjør jeg lesker så skal jeg på besøk til mormor!

Vi snakkes!
Silje♥ 

Wanties

Hei!
Her er et innlegg om ting jeg vil ha ! nå stikker jeg på trening!Dette er fra NAstygal.com og Pyntdeg.no  SUpre nettbutikker!

Vi snakkes!
Silje♥


 

20.mar.2012Hei!
Sorry får sen blogging i dag også... heheh... etter skolen var jeg med Lina hjem, kjempe koselig! Møtte tanten og søskenbarnets datter Lerke♥ Kjempe golli!

Etter det jogget jeg med mamma. Forbrant 300 kcal på 25 min ! Wihuuu!! Så har jeg sitt Pretty Little Liars og harregud! Vi fikk vite hvem A var og jeg var helt sjokket, men det er flere Aer ! 
Kul treningssang!


Q: ser du på Pretty Little Liars ?

Vi snakkes!
Silje♥ 

se se se!

Hei!
Nå har jeg vært på trening men før det så jeg den nye episoden av frustrerte fruer og jeg er skikkelig sint! Mike dør og han kan liksom ikke dø! Han har vært med siden 1 sesong! OMG! Jeg gren og gren( ja jeg er veldig følsom selv om det bare er en serie.. jeg tenkte bare på det...
I dag kom mamma og de hjem og jeg fikk en liten gave: 
Så kom Ståle ( en venn av pappa hjem fra Kina) og se hva han hadde med til meg!!!!!!!!!!

 


AWESOMEEEEE!!!!


Vi snakkea!
Silje♥ 

my pink bikini

Hei!
Nå har jeg vært ute i boblebadet med Sondre og Monica. Faktisk ganske koselig! Nå skal vi spise pizza så skal vi bort til henne og se Johnny English : RebornBikini//
Cubus


Vi snakkes!
Silje♥

17.mar.2012

Hei!
I går var en kjempe koselig kveld! Vi snakket, spiste og danset. Kjempe kos!! Nedenfor ser du noen bilder!

Nå skal jeg spise litt så stikker jeg ned til my sweetheart og der skal jeg sove i natt! Blogger sikkert ikke mer i dag men hun gjør kansje! Kos dere videre!  


lov u miniihahah♥

ja, de  er ikke gode...

Katharina og Kim kan ikke lage fondy....

Brownies!Vi snakkes!
Silje♥ 

The 80´s

Hei!
Jeg og Katharina hadde på oss dongrijakker idag og vi fant noen briller. Vi mente vi så litt åttitall ut. hehehhe. Tidsfordriv.. 
Nå er jeg skrubb sulten, så jeg må spise noe!!! Snart kommer søte  Karen, så kommer de andre. Det blir en koselig kveld!!

Vi snakkes!
Silje♥ 

something I miss

Hei!
i dag har jeg vært på trening og ryddet på rommet, det begyner å bli bra! I morgen er det jentekveld hos meg med venninene mine, og ja , såklart det blir bilder! de komme på lørdag. Nå skal jeg øve på engelsk tentamen! Håper jeg klarer meg bra!!

her er et innlegg om ting jeg savner:

♠London
det første bilde er fra når jeg var der i 2010 med familien. Det andre er fra , nå, når jeg var på jentetur med mamma♥

♠sommer !


sommeren 2010. På vaulen med jentene. (her med Caroline)

På hytta. Elsker å være der om sommeren, dumt vi skal selle den...

dette er tatt av den flinke Karen dagen før jeg reiste til Kina

♠denne bollen..


hahah, den e sykt god!

♠Kina


Kina har vært en av de oppleveslsene jeg aldri vil glemme! Det var fantastisk♥

 ♠Hellas

NEW YORK

♥Caroline


stakkar Caroline! Hun bor på bondelandet.... 40-60 min her ifra ! Miss u sweetheart!

dette var noe av det jeg savner. Hva savner duu?

Vi snakkes!
Silje♥

14.mar.2012

Hei!
I dag er jeg ikke helt på jordet. Er dårlig og hodet mitt verker, så i dag skal jeg legge meg tidlig. Nå ser rommet mitt ut som en svine sti. Alt ble fluttet inn i dag og ting som skal inn i huller vi ikke har sottet opp, står i esker eller på bakken... Det går og går. Litt tregt men det blir før og etter bilder senere!

I dag, på skolen, fikk vi RLE prøven, 5- ! Supert!! Vi har nå fått studenter som er lærerene våre i 3 uker. Noen av dem er ikke normale.. hun ene er skikkelig streng, hun andre  tror vi er babier. hahaha. Men de er snille da! Etter skolen var jeg med Katharina. SKikkelig slakk dag. Hun nappa bryna mine, og vi så frustrerte fruer. ELSK ♥


messiiiiiiii.....

min nye lyskrone♥
 

Vi snakkes!
Silje♣ 

smask

Hei!
Håper dere likte veggen! Jeg gjør i alle fall. I dag blir det ikke noe spessiell blogging. Har gjort lekser, og nå skal jeg sette inn ting på rommet, skal blogge om det senere! Kos dere videre!
#smask*


Vi snakkes!
-Silje

New York

Hei!
Gjett hva som kom opp i dag..... New York Tapeten ! Den er så kul! Da jeg kom hjem sprang jeg inn dørene som en liten unge på julaften! Jeg ble så glad! 

Idag har det vært trening og stort sett bare gått i å slappe av. Er veldig lat for tiden når det kommer til lekser.. Jeg stresser alltid med dem..

Men som jeg har sagt før, jeg tror blogg-lysten min går bedre opp om jeg får en nye header og design. You let me know!
Vi snakkes!
-Silje
 

last night!

Hei!
iMacen vil fortsatt ikke laste opp noen bilder, så det blir ikke noen bilder fra igår. MEn så filmet vi og tok mye bilder i går så jeg tenkte: hvorfor ikke bare lage en video av det. Så det gjor jeg! ( se nedenfor)

Nå kommer Katharina og vi skal ut å bade i boble badet. Blir nok kos. iMacen satses på å bli fikset senere idag! Ha en fortsatt flotte søndag!

 
Vi snakkes!
-Silje 

bursdag til Bjørkii

Hei!
Nå er jeg i bursdag til Bjørk! SKal sove der.

I morgen blir det ordentlig blogging tror jeg ... men pcene våre er litt klickings... men viss noen vil lage header og nytt design så skriv i kommentar feltet hvis du vil!Vi snakkes! 
-Siljee 

Nytt design?

Hei!
Ekstremt dårlig blogging! Men har ikke blogglysten på plass hele tida! Men på fredag blir det nok blogging. Men hvis noen har veldig lyst å lage et nytt design og header til meg så kommenter i kommentar feltet eller gi beskjed til mailen min: silje.saevareid@gmail.com

Gud jeg sovner sommeren!

Vi snakkes!
-Silje