april 2012

Konfirmasjon

Hei! 

Nå har jeg vært hos Bjørk med Cathy. VI så Lizzie McQuire(?) hahahah. I dag var jeg i konf til Siri. Kjempe kos! Hyggelig familie og fine gutter. Hahaha!♥ Anyway her er noen bilder :Siri og hennes kompis Jørgen.

nydelige familien Kind

gratulerer søta mii!

Vi snakkes!
Silje♥
 

  

Til konfirmasjon

Hei!
Nå stilker jeg til Siris konfirmasjon! Blir nok kjempe kos! Gratulerer alle konfirmanter! Lykke til!

Vi snakkes!
Silje


goodbyeee

Hei!

I dag har vært en grei dag. Kjedelig på skolen. Når jeg kom hjem så jeg litt 90210, så gikk jeg og mamma og handlet og tok sol. Brun og Bli vet du ! Så når vi kom hjem lagte vi Quessedillas(?) og så New Year´s Eve. Sykt bra feel-good film. Nå skal jeg ned til søte Karen med noen av de andre jentene! Ingenting er bedre en en kveld med gode venninner når du ikke er i helt topp humør!

 Vi snakkes!
Silje♥


 

Sorry

Hei!

Dårlig med oppdateringer! Minner på at jeg har instagram: saevarei. Men men. Det har ikke skjedd noe spessielt i det siste. Veldig emo.. Neida, i går var jeg med gurlsa på kvadrat og så var vi hjemme hos Katharina. Koselig det. På fredag satt jeg og Karen barnevakt for mine tre små søte søskenbarn. De vokser jammen meg fort! Resten av dagen skal gå i å øve på gitar speling, gjøre RLE fremføring og gjør meg klar til skole igjen. I morgen er det skole bilde !


Vi snakkes!
Silje♥


 

Latley

Hei!
Har ikek blogget på lengeee.. Kan ikkke love det blir bedre, men skal prøve.. Har det ikke akkurat travelt på skolen, men dere vett, skole er skole. Ellers har jeg det fint, veldig trist og grått med været ute, og nå det er fint vær kan man ikke gå ut for det er jo nesten minus grader! Fuck kulde! Any who, her er noen bilder fra i det siste!

♣Girlsnight♣Overnatting av denne knallen

 

Karen skal fikse nytt design til meg, satser på hun får gjort det i dag. Kjempe kjekt! Stikk inn om-> BLOGGEN<- hennes!


Vi snakkes!
Silje♥ 


overskrift ja?

Hei!
Ble ikke blogging i går, hadde det så travelt med å øve til dagens naturfag prøve! OG i går var virkelig ikke min dag, ikke så mye i dag heller. Har gjort ett eller annet med håna, den verker når jeg bruker den liksom. Og jeg har et myggstikk, synlige kviser, og munnsår! Leste på lommelegen.no at munnsår forårsakes av 1.influena 2.forkjølelse eller 3.stress. Det må jo vær den siste, har ikke vært sysk på lenge nå.. Men men, godt med helg! I kveld skal jeg kose meg med Kim, Bjørk og Cathy. Vi skal se på film og kose oss! (dette er tatt fra Karen sin istagram)

 

for dere som ikke har android eller apple telefon så kan du gå på nettet : http://instaprof.appspot.com/profile/saevarei det er min bruker. Her kan du se bildene jeg legger ut, og du kan søke etter andre folk!

 

Vi snakkeks!
Silje♥ 

 


Bildedryss

Hei!

i påsken var jeg hjemme, og da blogget jeg jo, men fra onsdag til søndag var jeg på hytta mi på Jørpeland. Og da kunne jeg ikke legge dem ut. Men her er noen av dee:
 


kakeefotografen

utsikten mot fjorden

utsikten over stavanger

lyng


btw:Hørte dere om saken om Anders.B.B? Han er ikke psykisk gal. råtne i fengsel, yes!

 

Vi snakkes!
Silje♥ 

 


Påskeharen

Hei!
Hahaha,se på klokka, uff og huff! Men var innpå telefonen nå og her funket nettet. Innderst i senge kroken! Nå har jeg kost meg på hyttå og i dag kom påske haren! Wii. Fikk en truse, 200kroner og en pose biler!

Sool!

Påskeeee!

Ble mobil blogging, glemte kort leseren hjemme, så kunne ikke legge inn bildene fra ferien(fra kameraet!)

Ha en flotte påske!

Vi snakkes!
Silje


sunglasses

Hei!

Nå er je på jørpeland hos Caroline ! Kjempe kos! Vi har laget blogg: tuppentoppen.blogg.no og vi har laget mat: sjekk instagram : saevarei ♥

Resten av denne uka er jeg på hytta, så kan ikke love at jeg blogger. Veldig dårlig nett! hvis jeg klarer kan det bli et mobil innlegg men de suger jo egentlig.. bildene er så små...


gammelt bilde

 

Vi snakkes!
Silje♥


Pictures from Saturday

Hei!
På lørdag var jeg jo med Siri, så her får dere bildene fra kvelden.. hehehe kom litt sent...

 
Tribute til deg Karen !!(skyhight.blogg.no)

wiii

påske eeegg

!

:-))

utrolig nok så er det det fineste bilde som ble tatt av meg den kvelden.. de andre ble slik:
hehehhh

Vi snakkes!
Silje♥