mai 2012

I miss the heat!

Hei!
I dag har det ikke skjedd noe spess. Men i morgen, da får vi vite hva vi kommer opp i skriftelig. Please ikke matte! Det er så typisk at jeg kommer opp i det. Arghh.  Anyway, her i Stavanger, er det trist og gråt. Og kaldt! I dag måtte jeg dra frem vinterjakken igjen. Kjenner jeg savner varmen vi hadde får litt siden! OG jeg savner sommeren! BAre 5 og 1/2 uke igjen! YES!

Hellas 2012Hytta med Karen i fjor. Da var det varmt og det var ikke sommer en gang!

Detter er for to uke siden. Da var det strålende vær !

Nå stikker jeg snart på trening med Karen! Blir kjempe kos!

Vi snakkes!
Silje♥ 

Søndag

Hei!
Denne helgen har vært sykt chill . På fredag var jeg hos Karen med jentene. På lørdag var jeg ganske dårlig så sa slappet jeg bare av, og på kvelden gikk jeg til Bjørk. I dag har jeg, Lina og Katharina godt tur. Random..♥ Egentlig en vanlig søndag. Stort sett bare slappet av. Så har jeg jobbet med bildet jeg skal ha på rommet. Rommmet er liksom ikke helt ferdig. Satser på at det er det til neste helg. Så har jeg også badet i piss regnet! 

 
Den er ikke ferdig og bildene faller ...

Dagen ser slik ut nå:regner og blåser som bare det ! Ser veldig trist ut!

 

Vi snakkes!
Silje♥

 


Musikk proskjekt!

Hei!
Dette har vært den  mest stressende uken i mitt liv! I dag har hele dagen gått i musikk. Vi har fremført og storkost oss. Ja, det var litt kleint! Men morsomt å se på alle innslagene, selv om jeg ikke fikk se alle!

 Her har du Glee jentene. Kjempe flink! (videoene er ikke super gode!)

 Her er noen av guttene. De var kjempe herlige!

 Her har du meg og Katharina. Super kleint!

 

Vi snakkes!
Siljee♥

 


Converse Bag

Hei!
Forrige uke var litt travel, ikke så veldig, men litt. Denne uken her blir rene helvette! I  morgen har jeg prøve i engelsk. På onsdag har jeg stil oppgave i nynorsk, RLE fremføring og nynorsk prøve. På torsdag har jeg historie prøve. På fredag er det musikk fremføring. Grøss!  I går kom mamma og pappa hjem. Det var faktisk litt godt. hehhehe.. Så jeg fikk en liten gave:
♥♥

 

Vi snakkes nok ikke mer denne uken. Fredag!

 

Vi snakkes!
Silje ♥

 


Soooool

Hei!
 Nå har jeg nettopp komt hjem fra søskenbarna mine. Søtee! Vi har koset oss med Lasagne til middag og nesten to timer ute i hagen med trampoline hopping og fotball. Etter skolen var jeg med Bjørk. Skolen var kjedelig som vanlig, hjelper med strålende vær og 6 på naturfagsprøven!!!! Yes! Nå må jeg jobbe med engelsk fremføring!

Bilde av meg og Karen er fra i går. Har egentlig ingen bilder og dele. heheh. Dette har Karen tatt♥

sooooooool

 

Vi snakkes!
Silje♥ 

That feeling when it´s summer

Hei!

Nå har mamma og pappa reist til Sør-Korea. Så nå er det jeg og broren min som er hjemme alene! Wihuu♥ I dag skal det gå i å jobbe med natur fremføring. Jeg, Bjørk og Karen har om sykdommer uten smitte. Æsjj    Ute er det knall varmt og nydelig vær! Har kjempe lyst å dra til byen men jeg må jobbe ordentlig i dag!

 blir nok bedre blogging senere!

 

Vi snakkes!
Silje♣