desember 2011

ting om meg

Heya. Alle har noen ting de vil endre med selg selv. Jeg vet man skal tenke posetivt om seg selv, men det er alltid noe du ikke liker. Her er noen av de tingene jeg ikke liker med meg selv...

1. Fingene mine..
Jeg har lange, lubne og skjeve fingrer. Har aldri likt fingrene miine..


2.jeg er ikke musikalsk..3.Kroppen min
Jeg har aldri likt kroppen min. Spessielt ikke når jeg ser på hvor tynne alle andre jentene på trinnet er. Og når jeg liker en gutt som er litt mer populær til det motsatte kjønn, synker selvtilliten min...


4. Håret mitt
Har aldri likt håret mitt. Jeg har ødelagt det så mye med farging...Men det er så  klart noe jeg liker med meg selv. Her er noen av dem:

1.SMilet mitt


2.Puppene mine
hahah, det e serriøst


3. Mykheten min


haha

Så det er alltid noe du ikke liker med deg selv, men man må også huske på det posetive! Og hvis det du ikke liker med deg selv kan endres, så endre det!

LOVE SIlje

litt jul

Heya! Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne å blogge igjen! Her er noen bilder fra julaften, 1.juledag og 2.juledag:


alle bildene kom ikke med-.-


God jul!


LOVE Silje

Jule ferie

Heya! I mårå e det juleferie, så jeg blogger ikke igjen før etter nyttår;-) jeg har ikke blogget i det siste heller...

I julen skal jeg: jobbe, stå på ski og slalom, feire julaften hos bestemor og bestefar, gå i kirka,åpne mange gaver,sove og feire nyttår me venner! See ya!

God jul!

Julehilsen fra Siljee

kul video

dette er en video av noen gutter som går på trinnet. De har e logg: dekuleiklassen.blogg.no

 

LOVE SIlje

Muntelig prøve

Heyya! Ble ikke blogging i går. Me blei trukket i prøve muntelig og gjett ka eg blei trukket opp i ? TYSK! Så klart. Men det var ganske lett. Så nå skal jeg øve med Oda, så ska me klara det fint! Bloggæs i mårå!

LOVE Siljee

to år siden

Heyaa, nå er det to år siden min kjære søte hund gikk bort. Jeg savner henne vær dag og det dreper meg å tenke på at hun ikke er her. Jeg savner henne så mye! her er noen bilder:


LOVE Siljee

Stord

Nå e eg på Stord. Me har feiret bursdagen til min kjære Oldemor! Og i går kveld kom advntsnissen! Eg fikk et skrin og en sånnen bygge dame ting..

Nå ska me reisa heim!

LOVE Silje

Zumbaa
Heyya!

I dag ledet jeg, Cathy og Kim gymmen. Og vi hadde Zumba. Det var ganske morsomt , spessielt å se på guttene når vi skulle shake eller bevege hoftene! Det var aszm!

Nå ser jeg på GLEE, det e så fantastisk. Så skal jeg på jobb..... o god..

LOVE Siljee

jojo,neineiheyya! Nå jobber jeg med en oppgave som vi skal levere inn på its learning. Så dette blir det eneste innlegget for i dag, tror jeg..

have fun, right?

LOVE Siljee

Chord Overstreet i GLEE igjen!
Eg vett ikke om noen av dere følger med på GLEE, men anyway. Det e så awesome, og i andre seasong var chord overstreet med og da eide det. Nå har han komt tilbake! ASZM! Eg elske ham!Han har dårlig smak i jenter, i virkeligheten og i GLEE ...

LOVE Silje

innkjøp

heyya! idag var den første dagen til meg og Karen på jobb på inntersport. Det var kjekt! Etter det var vi litt på julehandel. Vi var på cafe med moren til Karen og drakk Kakao med krem. Det var så godt!

her er det jeg kjøpte i dag ( til meg sjølv)


129//Ginatricot

178//CubusLOVE Siljee
 

parttttyy


bilder fra bursdagen til Katharina på lørdag <3LOVE Siljee

fu lissom..


lite blogging ellår?

idag klikka officielt imacen! Fuck lissom.. Jeg var med Bjørk og Cathy, vi så GLEE. Så nå og før, forbreder jeg meg til nynorsk tentamen. Wish me good luck!


LOVE Siljee